餐廳: 仙跡岩
資訊:

2023-01-13 524 瀏覽
小編好想知道,有幾多人同我一樣超過10年無食過仙跡岩可以留言話我知😆呢一日小編突然心痕痕,想睇下呢間由細見到佢大既餐廳究竟同細個食有無咩分別!不過其實d menu都唔同晒,不過個氣氛依然係度,仲有回憶喺入面🙈【 花枝丸麵線】$36【雞中翼麵線】$36呢兩碗面線其實完全唔係想像中果種又綿又幼既台式麵線,所以開初係有d扣分,不過佢既麵又幾香口,好似童星點心麵😆小編未食過呢種麵,但又覺得都ok👍🏻【 百香果乳酸】跟麵半價$14【 荔枝玉茶】跟麵半價$15野飲就幾唔錯,同出面一般珍珠奶茶好似,好好飲又好好咬口👍🏻👍🏻

【 花枝丸麵線】$36

【雞中翼麵線】$36