2023-05-20 264 瀏覽
已數次購買Nuttea, 次次都會買奶蓋茶,中環啊間有OpenRice 優惠,所以每次到中環都會用OpenRice order.價錢平,抵飲!味道方面,我認為好真材實料,茶味唔淡,適中,而最精粹係上面嘅奶蓋。食落芝士味唔算超濃,係用淡芝士,但有芝士味。而且主打堅果🌰,會有細碎堅果混合喺面。無論芝士混合茶,或分開先食芝士後飲茶,味道依然好飲👍🏻👍🏻😆。推薦!間鋪好細,無企位/坐位慢慢歎~不過無影響,我都會拎走飲。服務方面無咩好壞,正常工作,裝修簡潔,細都還骨緻,光線夠,中環地貴,細細一間鋪,做到質素已經好好繁忙時間會排好長隊,所以要記得提早手機落單。個人小tips: OpenRice 落單+(以我所知)選擇中環分店=$20幾蚊一杯野飲最抵攻略*記得留意攻略會因店舖優惠政策改變。
所以每次到中環都會用OpenRice order.

價錢平,抵飲!

繁忙時間會排好長隊,所以要記得提早手機落單。

最抵攻略

*記得留意攻略會因店舖優惠政策改變。
外賣自取
  • 伯爵朱古力堅果奶蓋茶