2019-07-18 133 瀏覽
星期日諗住買餸煮下飯仔 所以就特登搵下一田附近有咩好食呢搵到呢間幾吸引咁就入咗去試嚕喺正V City隔離好方便呢舖頭唔大 大概20幾個位不過唔會逼亦都好舒服✨餐牌都有幾多選擇 沙律意粉飯扒樣樣都有 總有一款啱你嘅嗌完野食店員就提我哋可以去自助飲品吧喇鮮薑紅棗桂圓杞子水:有淡淡嘅薑味 無乜甜味嘅但淡淡地飲落幾舒服檸檬茶:佢唔算好甜 但唔似平時餐廳飲到嗰啲因為佢都有種特別嘅澀味薄荷鮮橙水:無薄荷嘅 但橙香好濃連平時唔鍾意橙嘅筆者都覺得呢款最好飲✨卡邦尼大通粉配薯絲蝦 $138先講南瓜湯 好濃好綿亦都好滑同樣地唔鍾意南瓜嘅筆者都一樣飲晒然後個沙律係華都夫沙律老實講呢個配搭嘅沙律都唔會唔好食㗎喇hahaha主菜通粉就好味嘅 不過係好大路嘅味 唔會有啲咩驚喜囉薯絲蝦就幾脆身 唔會太油不過可能筆者食嗰陣已經凍咗 咁就無咁好食囉✨西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼 $178沙律係薯仔沙律 佢係似慕尼黑嗰種style嘅但筆者就覺得個醬就酸咗啲主菜海鮮飯好足料 有3隻青口2隻蝦2粒帶子同無數嘅蜆見墨魚仔 仲有辣肉腸添所有海鮮料都大大粒 而最驚喜嘅係帶子因為佢係差不多刺生級嘅帶子 入面唔係全熟而個飯亦好好味 大讚
星期日諗住買餸煮下飯仔 所以就特登搵下一田附近有咩好食呢

而個飯亦好好味 大讚👍🏽👍🏽👍🏽
雞翼個汁都好味 酸酸甜甜咁
不過同樣地都係凍咗先食🙈

埋單$316 不設加一
齋睇價錢唔係話好平 不過勝在夠多野食同味道都好 絕對會encore阿😙

卡邦尼大通粉配薯絲蝦
西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼