必食推介🤭🤭 已經食過好多次嘅韓式餐廳🤤🤤 入面既員工真係oppa黎架😳 好!都係講翻d野食先😂😂呢個韓式魷魚炸雞我次次嚟到都會嗌🤪 佢個魷魚點個白色醬真係好好食 炸得啱啱好 炸雞就普通la🤔 但佢又冇得單點魷魚 所以次次都逼點呢個set🤣 另外個牛肉粉絲就麻麻哋啦冇乜特別 吾洗嗌都得😂😂最後嗰個忌廉芝士炒年糕麵真係好好食!!!雖然係濟咗啲🤭 但幾個fd share會啱啱好 次次介紹佢地食 佢地都會清曬🌝🌝 個汁好creamy有小小芝士再加埋忌廉真係好正🤭 如果唔想食咁熱氣 就一定要嗌呢個😬😬然後野飲一定要嗌個orea奶昔 個orea味係勁濃😂 入面仲有朱古力味加cream👍🏻 都係超好飲🤧🤧
另外個牛肉粉絲就麻麻哋啦冇乜特別 吾洗嗌都得😂😂
韓式魷魚炸雞