2020-02-02 12308 瀏覽
我平時好少寫食抨,但今次一定要寫,真的十分感激他們🙇🙇🙇 近日去食lunch放題,我地一行5人被安排係坐在一個可容立20~30人的area內。食食下來了2位說普通話的客人,其中一人不停“索”鼻,鼻都紅埋。恕我地緊張,呢個時勢大家都驚驚地,所以厚著面皮問職員可否轉枱。職員2話不說樂意立即安排,我地不停多謝佢地,佢話是應該的,大家體諒。果一刻十分感動,不愧我地keep著嚟食!呢間放題我地食左好多次,每次gathering都來,一年嚟幾次,坐得舒服唔會焗唔會迫,唔太嘈傾到計;上菜快而且好新鮮味道又okay;有常溫的罐裝飲品/支裝茶選擇,啱晒怕凍的我;雪糕有movenpick;性價比高!有人情味的食店!
我平時好少寫食抨,但今次一定要寫,真的十分感激他們🙇🙇🙇

• 刺身
  • 燒物