2018-12-24 898 瀏覽
呢日我同隻狗狗睇完醫生,搵緊邊到有想食而被狗狗入既餐廳時, 經過呢間想食好耐既西式野, 咁岩女職員出黎叫我地入去, 話狗狗都可以入架!! 我緊係即刻入啦!如果鐘意英國復古野既話, 一定會俾呢間餐廳吸引到! 大家可以參考下餐牌先, 佢樣樣都好吸引, 另外午餐會每日唔同精選配搭。呢日朋友就點左呢個肉眼扒意粉, 佢個扒唔太薄唔太厚, 岩岩好仲要煎到7成熟!! 個意粉係有咬口, 唔會太生太熟, 已經無咩餐廳可以做到呢一點!我自己就點左個豬扒包配薯角, 個豬扒無筋, 平日食既豬扒包塊豬扒好似倉底貨咁, 但呢到既豬扒係好冧唔會攝牙隙!!! 個包烘到岩岩好仲要唔孤寒佢既牛油!!! 食埋啲薯角係岩岩好飽同好滿足!!!呢到都有酒飲, 店員超好客, 無壓力, 野食又好食, 想休休閒閒嘆杯酒, 吹下水, 呢到不失為一個好地方!!

如果鐘意英國復古野既話, 一定會俾呢間餐廳吸引到!