2020-02-18 49 瀏覽
補祝情人節既一餐飯,男朋友比我揀食咩⋯然後我揀左想食好耐,好思鄉既韓國菜!!好耐之前已經想試依間,又見係黃店,就訂位!當晚上到去見個場好full,好彩訂左位。入到餐廳,抬頭都係星星燈好靚,好浪漫!我地點左蜜糖香蒜炸雞,泡菜煎餅,草莓smoothie同lemon ade。佢個場好full,店員都好忙,但上菜速度算快!首先比左一碟仔醃蘿蔔同四格醬汁~到主角到!一大盆炸雞上邊仲有薯條,薯格同薯角。無骨炸雞一開始以為會係細塊雞,但無想到都好大塊!雞肉滑,有肉汁!個蜜糖香蒜汁香而不膩,食到停唔到口!薯條薯格薯角仲可以跟自己喜好點個四款醬汁!!到泡菜煎餅,無想過係咁大碟😂泡菜餅煎得非常香脆,泡菜同辣椒都幾多,唔會只食到麵粉!而且都幾辣!份量都好多,兩個人有點吃不消!飲品就係正正常常~店員們都好有禮貌,態度好好!環境昏暗浪漫,雖然人好多但未嘈到心煩既情況,而然可以同男朋友慢慢傾下計❣️
補祝情人節既一餐飯,男朋友比我揀食咩⋯
然後我揀左想食好耐,好思鄉既韓國菜!!
好耐之前已經想試依間,又見係黃店,就訂位!
當晚上到去見個場好full,好彩訂左位。
入到餐廳,抬頭都係星星燈好靚,好浪漫!
佢個場好full,店員都好忙,但上菜速度算快!
首先比左一碟仔醃蘿蔔同四格醬汁~
到主角到!一大盆炸雞上邊仲有薯條,薯格同薯角。
到泡菜煎餅,無想過係咁大碟😂
份量都好多,兩個人有點吃不消!
飲品就係正正常常~
店員們都好有禮貌,態度好好!
蜜糖香蒜炸雞
泡菜煎餅
2020-02-15
$200 (宵夜)
蜜糖香蒜炸雞
泡菜煎餅