2015-04-25 11320 瀏覽
今晚同幾個舊同學聚會,我提議食放題因為細佬食過話好好食,心思思好耐終於有機會試喇book左8點9,但有朋友未到8點就到左排隊,所以到8點9就好快可以入座除左d野食好好味之外服務仲要一流真係好值得讚,點解呢?!1. 入座已經好似擺酒迎賓咁,成棚人welcome你2. 收碟收得好快,行過路過嘅都收,所以食咁耐都唔覺好阻住3. 通常係呢d忙到爆炸嘅放題,d員工都唔會點望你,就算你同佢講唔該都唔會點show你,但係呢度絕對有賓至如歸嘅感覺,佢會回應你,仲會對我微笑,真係好耐都冇試過4. 呢樣真係不得不讚,相信冇一間放題可以做到(至少食過咁多間放題都未試過)刺身一黎到緊係相機食先,加上我地食野又食得慢,所以刺身下低嘅冰都慢慢融化緊,突然有位員工就行埋黎話:小姐,不如個刺身你地再叫過啦,因為d冰融緊喇,可能會有細菌,我再幫你order過吖!嘩真係細心到呢,從未試過!never呀!!!雖然我唔知係咪佢地公司嘅standard,但佢呢個舉動實在令我好窩心呢位員工嘅員工編號係53,有機會就同佢say個hi啦我會再返黎幫襯同say hi架喇,see u
今晚同幾個舊同學聚會,我提議食放題
因為細佬食過話好好食,心思思好耐終於有機會試喇

除左d野食好好味之外
服務仲要一流
真係好值得讚,點解呢?!

1. 入座已經好似擺酒迎賓咁,成棚人welcome你
2. 收碟收得好快,行過路過嘅都收,所以食咁耐都唔覺好阻住
呢位員工嘅員工編號係53,有機會就同佢say個hi啦
我會再返黎幫襯同say hi架喇,see u
玫瑰jelly
鮑魚
天婦羅
炸物
牛柳粒,夠juice
泰式鳳爪,黑毛豬火腿沙律,帶子群邊,蟹籽沙律,温泉蛋,凱撒沙律
刺身
燒菠蘿