2021-08-17 231 瀏覽
又係同太太拍拖👫行街嘅時候😂行到有啲口渴當然就要搵嘢飲止止渴啦😬經過見到呢間「芙蓉同源」賣相好似唔錯啵,就試一試佢啦💪厚芋香珍珠奶露$35一開始其實係諗住想叫黑糖珍珠鮮奶,但見到呢杯厚芋香珍珠奶露,好似幾特別,就試下啦,果然不負眾望!佢嘅芋蓉非常多,但又唔會漿住你個口,啲珍珠亦好煙韌,奶露同芋香嘅味道亦好夾👍舉頭望明月$35一見到個名就諗呢杯係咩嚟架呢🤔唔洗估,叫杯黎飲咪知囉😂估唔到又有驚喜!呢杯入面有西柚肉 芒果肉 有啲似楊枝甘露但相比起楊枝甘露嘅味道又有啲唔同,比楊枝甘露好飲😋P.S. 店員一睇就知我哋第一次幫襯,所以好細心同有耐性講解,令有選擇困難症嘅我哋好快就了解自己想飲啲咩而作出選擇🤣

厚芋香珍珠奶露$35

舉頭望明月$35