2024-01-06 17 瀏覽
估唔到屋企附近有間咁正既漢堡包店,裝修仲好文青嘅feel,牆身好多特色的圖畫,打卡都幾好👍🏻,同埋本身都好鐘意食漢堡包,見到呢間就岩哂我,餐廳有好多款唔同款式既漢堡包,同埋特色小食,極度推薦金黃炸魚條同埋甜香番薯條呢樣嘢好正冇得輸👍🏻餐廳主打牛肉漢堡,用既都係安格斯牛肉仲有CAB認證🤩今次點左焦脆漢堡、焦脆雞堡,仲有得加$38配任何一款小食同埋一罐汽水飲品🥤焦脆漢堡:$88焦脆漢堡入面有二塊兩安士安格斯漢堡扒再加芝士配埋有機蔬菜同埋自家秘製醬汁,食落去好爽口,漢堡扒好有肉質同埋好有肉味好好食,好似炸咗個肉餅咁好鬆脆👍🏻份量都好十足,蔬菜好新鮮,淨係食一個都好飽焦脆雞堡:$88焦脆雞堡入邊有兩塊冇激素雞扒,仲有本地有機蔬菜,加上自家秘製他他醬汁,雞肉好軟熟好有雞肉味,咬落去啲汁出晒嚟好似爆汁咁,份量都滿足,好有口感值得推薦👍🏻小食金黃炸魚條同埋甜香番薯條,金黃炸魚條外面鬆脆入面帶有魚肉鮮味,炸得好食😋薯條好香番薯嘅味道,番薯炸成一條條薯條鬆脆可口好食😋📍地址:Power Burger (黃竹街) (深水埗)深水埗黃竹街2K號地舖

焦脆漢堡:$88

焦脆雞堡:$88

📍地址:Power Burger (黃竹街) (深水埗)
深水埗黃竹街2K號地舖
焦脆漢堡