今日朋友帶左我平時好少食既印度餐廳。平時少食既原因都係怕環境唔好,野食唔岩口味。但估唔到呢間餐廳令我對印度菜完全改觀了!✌餐廳令人舒服,播著一啲具有印度風味既純音樂。坐位係闊落,乾淨。有很多特別的裝飾擺設,燈光暗暗地,令人放鬆的感覺。野食都有好多唔同既選擇,都係岩我地既口味。原來印度菜可以咁好味。而且價錢好便宜不用加一!👳特製醬雞餃 🌶有蒸同炸 選擇。我揀左炸😄炸到個外皮好全黃香脆,不會好乾。餃子釀入了很多雞肉碎,係好味,肉汁很多。我就好鐘意佢個特製辣醬,做得辣得黎又香,令到餃子好惹味開胃!👳招牌烤雞 🍗 半份即叫即烤,所以雞皮烤到係好脆卜卜!!唔係翻熱住烤雞令到外皮腍左。隻雞個味道烤到好香,肥廋適中,唔會覺得好鹹同油膩。雞肉都很嫩,尤其雞脾既位置,真係好好味🙂👳意大利千層麵 🎖呢個推薦👍一層一層既麵之間都釀入了好多茄肉醬同好多既芝士牛肉碎,口感非常豐富!酸酸甜甜的味道,調教得好好味!麵質相當之滑,加上濃郁既芝士,食落好creamy好滋味!😋😋😋真係意想不到的好味呀!!😋👍
今日朋友帶左我平時好少食既印度餐廳。
平時少食既原因都係怕環境唔好,野食唔岩口味。
但估唔到呢間餐廳令我對印度菜完全改觀了!✌

餐廳令人舒服,播著一啲具有印度風味既純音樂。

👳特製醬雞餃 🌶

有蒸同炸 選擇。我揀左炸😄
炸到個外皮好全黃香脆,不會好乾。
餃子釀入了很多雞肉碎,係好味,肉汁很多。

👳招牌烤雞 🍗 半份

隻雞個味道烤到好香,肥廋適中,唔會覺得好鹹同油膩。
雞肉都很嫩,尤其雞脾既位置,真係好好味🙂

👳意大利千層麵 🎖呢個推薦👍

真係意想不到的好味呀!!😋👍