今日出動搵美食了 , 我發現我真係好鍾意食泰國嘢 之前食飽行過行 , 見到呢間餐廳新開, 疫情稍為緩和後 , 今日過嚟試一試 環境: 地方大和闊落, 有張大嘅圓枱 , 若限聚令取消後可以一班人黎食 , 而且都坐得好舒服 服務 : 不過不失 , 我坐嘅區域有兩位店員照顧 , 其中一位看來成熟一點點的男士嘅服務比較優勝, 至少會主動照顧個客, 走個時會講多謝, 提我執齊嘢, 同埋會講拜拜 提提你 暫時店只接受現金, 卡機正在申請 , 我相信遲啲可以用卡付款食物: 我叫咗一杯齋啡, 嘩! 一黎到見到上面嗰層咖啡油, 我有點兒驚訝, 飲一啖 , 唔會太苦和太酸, 以這個價錢呢個質素幾好 馬拉盞海鮮炒飯唔會太鹹, 分量亦足, 雞肉串的雞肉 就是欠了一點點的juicy, 但未之於太差 真係好掛住泰國嘢食, 忍唔住再添加一份魚餅餐牌上有些食物都好似好吸引咁, 好想試一試其他, 特色飲品係需要加錢, 今餐最令我喜出望外嘅係嗰杯齋啡
今日出動搵美食了 , 我發現我真係好鍾意食泰國嘢

真係好掛住泰國嘢食, 忍唔住再添加一份魚餅

2020-09-05