餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2019-10-28 122 瀏覽
瘋狂小麵 之 你有得揀🔹(A+B+C+D)套餐 可自由配搭A 係麵食🍜 B 係 飲品🍹C 係小食 🍢 D 係甜品🍧但我地今次就冇試到甜品 下次有機會再試啦👀 我揀左 A+B+C $88 +1🔺瘋狂大排麵 (紅湯/白湯)可選辣度 同 走青🌱😋指數:🌕🌕🌕🌕🌗◽️個麵 索哂啲辣 好正正吖 😏諗返起都流晒口水🤤🤤 個大排 多到要share 2舊比fd😂 啖啖肉好味吖🥳🔺瘋狂牛肉麵 (紅湯/白湯)可選辣度 同 走青🌱😋指數:🌕🌕🌕🌕🌖◽️牛味濃郁 🥩牛係一粒粒 肉粒 有大有小 煮得好𣺉 冇根的🤩 🍜麵條 真心好食🔺滷水拼盤 🐮 + $72😋指數:🌕🌕🌕🌕🌖◽️出奇地 每一款都好食wo🙈 厚薄度 岩岩好 🔺棒棒雞🐥 +$32😋指數:🌕🌕🌕🌗🌑◽️啖啖肉 口感札實😎😎🔺鐘水餃 🥟+$32 @6😋指數:🌕🌕🌕🌖🌑◽️個汁真係做得好好好味吖 辣中帶小小甜 停唔到口🤤🤤🔺涼拌木耳 😋指數:🌕🌕🌕🌕🌗◽️爽口 許多細細朵 感覺很多😂🔺蒜泥青瓜🥒😋指數:🌕🌕🌕🌗🌑◽️不過不失 份量又挺多的🤓🤓🔺泡椒鳯爪 @3🙊🙊😋指數:🌕🌕🌕🌕🌗◽️好食 皮爽 肉彈 玩命的辣 小心點😉😳🔺金柑檸檬 (凍)🍋🍹 +$6😋指數:🌕🌕🌕🌕🌖◽️好

瘋狂小麵 之 你有得揀

🔺金柑檸檬 (凍)🍋🍹 +$6
◽️好飲吖 酸酸地又解辣 推薦大家+ $6試下🤪🤪

🔺藍蝶花雪梨(凍) +$10
😋指數:🌕🌕🌕🌑🌑
◽️雪梨味可以再重多小小 因為加10蚊 所以期望會高左😳 但都好飲的

🔹另有有一樣野好低讚 就係店內有圍裙 咁就唔怕整污糟啦🤗
瘋狂大排麵