環境餐廳是在MegaBox,距離地鐵站10分鐘路程,就算唔想行都有旅遊巴直接由九龍灣去MegaBox,所以其實都算方便。我和朋友是在平日晚上光顧,人唔算多,所以都幾靜,同朋友傾計啱晒!餐廳都幾光猛,賣點好似係用列車去送食物,小朋友應該會幾鍾意。 食物1)海膽魷魚壽司(評分:10/10)真係不得不讚呢個壽司,最鍾意依碟,所以叫左兩次。如果唔係最尾太飽,我仲想再叫多次😂 海膽魷魚比想像中多,而且海膽味比出邊壽司店鮮甜好多,再加埋魷魚爽口嘅口感,真係味道一流。一啖食落去,唔單止有滿滿嘅海膽味,仲有鮮甜嘅魷魚味!2)灸燒左口魚壽司(評分:9/10)燒左口魚不嬲都係我其中一個最愛,依間嘅左口魚壽司都冇令我失望,魚油好足夠。一咬落去,左口魚肉質幾爽,魚香好香,燒得幾好食。3)灸燒帶子壽司(評分:7.5/10)呢個壽司嘅帶子比想像中冇咁鮮甜,但帶子好大粒,燒得都幾香。4)三文魚腩壽司(評分:8.5/10)呢個壽司都好好食,因為啖啖肉,三文魚腩都幾厚身,而且肉質食落幾新鮮,味道都唔錯。5)迷你海膽三文魚籽飯(評分:10/10)想講依家啲海膽真係幾好食,一啲都唔苦或腥,好鮮甜。雖然係迷你版,但係海膽嘅

食物
1)海膽魷魚壽司(評分:10/10)

海膽魷魚壽司

2)灸燒左口魚壽司(評分:9/10)

3)灸燒帶子壽司(評分:7.5/10)
呢個壽司嘅帶子比想像中冇咁鮮甜,但帶子好大粒,燒得都幾香。

4)三文魚腩壽司(評分:8.5/10)
三文魚腩壽司

5)迷你海膽三文魚籽飯(評分:10/10)
想講依家啲海膽真係幾好食,一啲都唔苦或腥,好鮮甜。雖然係迷你版,但係海膽嘅份量比想像中多好多,鋪滿一半飯。三文魚籽同海膽嘅份量完全足夠撈飯食,唔會有只係得返白飯嘅情況。我去嗰陣,呢個飯做緊優惠只係賣$68!見到海膽嘅份量,實在值得一試!
迷你海膽三文魚子飯

店員服務好友善,而且收碟都好快,離開嘅時候店員仲有同我地傾一兩句計😂
海膽魷魚壽司
三文魚腩壽司