放假過咗嚟尖沙咀呢邊行街,之後順便喺呢一個coffee shop食個一個人嘅下午茶,鍾意佢哋唔使+1服務費,而且環境幾好坐,雖然就冇加一,但係啲人都好好服務態度同笑容。.叫咗一杯咖啡一個意粉同埋一個甜品,已經食到超飽肚。Flat White奶味香濃,但都掩蓋唔到濃郁嘅咖啡味,咖啡豆係偏向nutty嘅口味,個人好鍾意,唔會好酸,喺一間我飲完仲想再飲多次嘅咖啡。.蟹肉意粉嘅蟹肉比想像中多,而且拆殼刷得好乾淨冇殘留蟹殼,意粉軟硬適中,醬汁嘅份量亦都唔會太多,食落香香甜甜有啲鮮味,推介一試。.雖然食完個意粉已經好飽,但係見到隔籬枱叫,我又忍唔住叫多客“法式西多士配自家製焦糖味噌醬“,醬汁低甜得黎好香濃,法式西多士香香脆脆,表面撒有少許砂糖,加埋口感輕盈嘅奶油泡沫,係滿足嘅,同咖啡亦都好夾