2020-08-11 365 瀏覽
之前約咗朋友去尖沙咀食嘢,就諗起呢間平時好多人排隊嘅日本餐廳,忍唔住要試吓。餐廳落單好方便,可以直接用手機QR code,介面都容易操控。每張枱下面亦都有個籃可以放隨身物品,感覺相當清潔同細心!➡️ 廚師特選壽司 (配味噌湯+蒸蛋) ($368) ⭐️⭐️⭐️果然係特選,每件壽司都係當日最新鮮最靚!蒸蛋細細地好精緻,做得都幾滑嫩。但其實價錢有啲偏高,會建議午餐去比較抵!➡️ 海鮮丼 ($198) ⭐️⭐️⭐️💫丼飯好新鮮,每片魚生都食得出好鮮嘅魚味,廚師亦都切到幾大片,所有性價比中上!➡️ 北海道帆立貝+三文魚刺身 ⭐️⭐️⭐️💫帆立貝好大粒好新鮮,每片之間用咗新鮮嘅檸檬隔開,唔會黐埋一齊,食落亦都有少少檸檬味,正!三文魚剌身切到勁厚,好肥美🤤十和田總本店地址📍: 尖沙咀金馬倫道42號華懋金馬倫中心地下.............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️💫環境👀: ⭐️⭐️⭐️服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️抵食💰: ⭐️⭐️💫

廚師特選壽司 (配味噌湯+蒸蛋)

➡️ 海鮮丼 ($198) ⭐️⭐️⭐️💫
海鮮丼