餐廳: Lucky Ristorante
資訊:

Lucky Ristorante味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☀️三文魚籽特濃蟹膏忌廉意大利飯 $158蟹膏味好出好濃👍🏻配上爆珠三文魚籽好特別~都幾夾😍另外佢係唔creamy 、米粒偏硬的Risotto,比較粒粒分明😯☀️意大利辣肉腸薄餅 $148啖啖芝士,芝士味雖然唔濃但好厚!滿足~Pizza邊邊位係做翻有少少厚度的餅皮,而內部就用超薄的餅皮裝住啲辣肉腸&醬&芝士🤭🌤Light sadness 淡淡的哀傷 $68因為冇曬香檳,所以問我地換peach糖水(?)得唔得😂咁我地唔知頭唔知路話ok啦,之後獲得左一杯peach梳打水😂😂好飲但i want alcohol!!!!!❤️‍🔥餐廳空間都幾大,完全唔會逼❤️‍🔥如果有興趣,可以預先係openrice bk左位先架😮😮❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力我丫❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
Lucky Ristorante

三文魚籽特濃蟹膏忌廉意大利飯

☀️三文魚籽特濃蟹膏忌廉意大利飯 $158
意大利辣肉腸薄餅

☀️意大利辣肉腸薄餅 $148
啖啖芝士,芝士味雖然唔濃但好厚!滿足~
Light sadness 淡淡的哀傷

🌤Light sadness 淡淡的哀傷 $68
[Moscato, Peach Puree, Orange Juice, Soda
Water]

❤️‍🔥餐廳空間都幾大,完全唔會逼

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
三文魚籽特濃蟹膏忌廉意大利飯
意大利辣肉腸薄餅