餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

🔓瘋狂大排麵套餐🐷(紅湯)+ 烏梅汁BB辣同BB麻已經幾夠味🌶,FYI我譚仔食十少辣🙈。大排即係排骨,食得出用咗好多香料、滷得勁入味,又唔會痴牙🤩。烏梅汁🧃酸酸甜甜,解辣一流。.🔓瘋狂肥腸麵套餐🐽(紅湯)+ 凍檸茶正常麻同正常辣,介乎譚仔嘅小辣至中辣,好頂隱🤤。肥腸好乾淨,又唔會太多肥膏😍.🔓棒棒雞 $32跟餐加嘅小食,雖然有啲細碟,好似得幾舊肉仔,但雞肉好入味,幾重麻。.整體味道幾好,感覺好地道,但係價錢好似唔係太抵。
🔓瘋狂大排麵套餐🐷(紅湯)+ 烏梅汁
瘋狂大排麵套餐

🔓瘋狂肥腸麵套餐🐽(紅湯)+ 凍檸茶
瘋狂肥腸套餐

🔓棒棒雞 $32
棒棒雞

整體味道幾好,感覺好地道,但係價錢好似唔係太抵。
瘋狂大排麵套餐
瘋狂肥腸套餐