2015-06-24 2651 瀏覽
之前上網搵下旺角有咩gathering好去處的時候找到這間Cafe,見在openrice的食評唔錯,食物賣相又吸引,所以一直想來試試! 上次約朋友聚會的時候有提議過,不過未有選中,今次同另一班朋友聚會,我又再一次作出提議,大家又話ok,所以終於可以一試!通常一般樓上Cafe地方較大,三五知己聚下傾下,對食物質素都唔會有太高要求,預咗唔會好好食,ok便可,但真係估唔到……雖然To-Gather Cafe呢度地方唔大,但總算坐得舒服,而食物味道同員工服務仲一流!我地坐低無耐,店員就向我地介紹佢地有set dinner同party餐,因為我地有6人,如果叫party餐,只得兩款主菜,而可選擇的飲品又唔夠吸引(雖然可以任飲),所以就想食咩就叫咩,揀咗一個沙律,兩個小食,4個set dinner,補錢轉$30以上飲品同另叫兩杯飲品,再跟餐加$10要蛋糕,好豐富!!!!!由沙律,餐湯,小食,主菜,飲品到甜品,每一樣都好好味,真的喜出望外! 因為店內只有兩位女店員(後尾見到有個穿圍裙的男人,唔知係咪老細呢?!),所以佢地大部份時間會在廚房準備食物,有時想叫人會唔見人,但佢地都會過一會就留意下店內情況

因為店內只有兩位女店員(後尾見到有個穿圍裙的男人,唔知係咪老細呢?!),所以佢地大部份時間會在廚房準備食物,有時想叫人會唔見人,但佢地都會過一會就留意下店內情況,知道客人有需要就第一時間過來,到得閒D就自覺地巡視,替客人收走碟子,所以都感覺到佢地係重視客人需要的! 我地走嗰陣,店員除咗向我們道謝之外,我回望時仲見到店員同我地揮手講bye bye呢!

有機會會再嚟食,不過都係要訂位穩陣D,因為今日坐到咁上下都full咗!
凱撒沙律
麻辣雞翼