(非會員)
2010-05-10 154 瀏覽
男友生日, 同佢黎試爐端燒~餐廳格局較細, 座位唔多。waitress態度無咩特別, 有經常加水, 工作效率算高~由於即叫即燒關係, 等候時間較長, 但有好野食, 等一等都無妨0既~我地叫左:安格斯牛扒:juicy而唔韌, 食得出係靚材料, 必定要試!鵝肝:好好味!好香!外面脆脆地, 入面軟軟的, 兩人食一份剛剛好~燒蠔:juicy, 新鮮!吞拿魚血串:第一次食, 質地似魚, 有咬口的, 我覺得味道似沙甸魚, 男友話似三文魚~燒雞泡魚干:我以為係好硬那種, 點知原來係林林地、sticky的~ 甜甜地, 咸咸地, 送酒一流!燒吞拿魚腩:男友話好食~帶子:普通啦, 無乜特別。香蔥豚肉:有少許韌。蕃薯:我地無點, 但隔離檯話好好食, 仲encore左幾串。我地仲有叫左其他野食的, 不過忘了。overall質素係中上呀, 會再黎食~! 埋單$4xx, 用了openrice 85折coupon, total實收$384~
男友生日, 同佢黎試爐端燒~

燒蠔:juicy, 新鮮!

燒吞拿魚腩:男友話好食~

帶子:普通啦, 無乜特別。

香蔥豚肉:有少許韌。

我地仲有叫左其他野食的, 不過忘了。

2010-05-08
生日
  • 安格斯牛扒,鵝肝,燒蠔,吞拿魚血串