又黎Catee la!餐廳開業不久,我已經黎過好幾次啦,因為無論食物質素、環境同服務,各樣野都好好值得表揚!晚餐時間,餐廳的燈光很醉人,營造很浪漫嘅氣氛,好適合情侶來啊!周圍都有貓貓畫,睇得出裝修好有心思食物都好出色除咗食物方面好抵讚之外,更加要講,老闆同埋員工服務態度都好好,好細心主動幫客人收拾同加水(插: 其實我地有玩到catee fb 遊戲,中咗獎!so so so lucky所以咸豬手同三文魚free 咗,雖然係送,但份量係full size! 同我地之前食嘅份量係一樣嘅,十分有誠意!老闆仲好好人,多送咗沙律餐飲同埋甜品添,原來呢個世上真係有免費晚餐!)今晚真係飲飽食醉!僅得一提的是,餐廳夜晚有真人鋼琴伴奏,好有氣氛令人回味喵,我們會再來的!
又黎Catee la!

值得表揚!

食物都好出色

雜菜沙律

脆辣雞翼

威靈頓三文魚

德國鹹豬手

三文魚波
黑松露意大利飯

今晚真係飲飽食醉!

僅得一提的是,餐廳夜晚有真人鋼琴伴奏,
好有氣氛
令人回味

喵,我們會再來的!
2017-09-01
雜菜沙律
威靈頓三文魚
德國鹹豬手
黑松露意大利飯
  • 德國鹹豬手、威靈頓三文魚