2024-02-18 18 瀏覽
九龍灣🚇淘大商場呢間 SuperNormal 真係一啲都唔 normal😆,佢哋嘅招牌柚子脆皮🇩🇪德國豬手勁香脆,而且叫個💰抵食嘅二人餐就可以食到。入面裝修走🏭輕工業風,而且入咗去先🤩發現佢唔只係西式嘅🍴酒吧餐廳,仲有日式串燒🔥食添!佢哋嘅🍞餐包係自家製嘅,質素好👍唔錯,尤其係個蒜蓉牛油🥖法包,好足料好有🧄蒜香味。是日餐湯🥣係忌廉蘑菇湯,幾 creamy 幾香🍄蘑菇味,另外加$28💰可以升級做法式🇫🇷手打鮮蠔湯,份量更多🦪蠔味好濃郁好鮮味,入口又滑又香🤤,鐘意蠔嘅好值得升級🥰!🥂白酒忌廉煮青口好鮮味,😋入口有淡淡白酒香,配埋頭先啲🍞餐包一齊食仲正!招牌柚子脆皮德國🐖豬手份量超出我想像,外皮😍好香脆帶少許柚子香,仲有配少少🇩🇪德式酸菜,風味十足,再點少少🍯蜂蜜芥末醬食更加好味。🦀蟹肉海鮮龍蝦汁🦞蟹籽天使麵味道好濃郁,🍝天使麵沾滿海鮮🤤龍蝦汁,入口有蟹肉🦀鮮味,加上有少許蟹籽,食起上嚟☺️層次好豐富。而且個餐仲包埋🥤餐飲,亦可加錢💰轉不同款式嘅🍺酒類飲品,抵呀!