2020-07-07 109 瀏覽
𓂋 ᴾᴬᵁˢᴱ ᴵᵀ ◞再次到訪旺角店 味道都係令我好滿意!!絕對唔係得個樣嘅cafe~~.主食叫左【煙三文魚藜麥意大利飯】飯唔會煮到一pat咁 仲保持到一粒粒口感 有粟米同忌廉做醬汁好好食 再加上parmesan 🧀 同三文魚增加鹹香 推薦!!! 【紅菜頭雞肉意大利飯】呢個都一樣好食 紅菜頭汁有少少甜嘅味道 上邊一樣加好多芝士呢個冇上款咁膩.【芝士黑松露薯條】超大碟!芝士醬好多但可惜黑松露味唔夠 薯條新鮮炸但係真係好飽.飲品【CharcoalLatte】我覺得好似同latte差不多味但係個拉花好靚!!!【HojichaLatte】勁重焙茶味 唔甜好飲.餐廳環境好靚 員工態度都好好 大推💛佢地炮台山新店都開左喇岩曬港島嘅朋友
𓂋 ᴾᴬᵁˢᴱ ᴵᵀ ◞
煙三文魚藜麥意大利飯