諗住簡簡單單快快脆脆食啲嘢,路過呢度,朋友👩🏻‍🌾見到有燒鵝食🦢,話想食,咁就拉咗我入去開餐🤣呢度有多款「一人套餐」可以選擇,咁揀咗 $180「原隻燒鵝脾🦢拼乳豬🐷 Whole Roast Goose Leg 🦢 + Suckling Pig 🐷 」,「一人套餐」跟「油菜一碟、小食一碟,白飯一碗,老火湯一碗」,再加 $5「熱奶茶」🤩「原隻燒鵝脾🦢拼乳豬🐷 Whole Roast Goose Leg 🦢」:燒鵝脾🦢同燒乳豬🐷都係外皮燒到脆脆哋,鵝脾肉好鵝味,乳豬基本上偏瘦但係又有少少肥好甘香👍「油菜」係菜心🥬「小食」係拍青瓜同埋雲耳「老火湯」係青紅蘿蔔湯$88「玫瑰豉油雞半隻」:雞皮吸收晒醬油咖啡色非常有醬油香味,朋友👩🏻‍🌾同我都忍唔住食咗兩塊雞皮🤣;雞肉基本上都夠滑,仲有一碟薑蓉可以沾雞食,更加惹味👍「熱奶茶」大大杯夠熱夠滑🤣我哋用餐期間見到不停有燒乳豬🐷同燒鵝🦢出爐👍😋

「油菜」係菜心🥬

「小食」係拍青瓜同埋雲耳