Milu Thai มิลู่ไทย 味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☀️火山排骨 $228份量驚人,打卡一流😂d排骨都滑既👅個調味都好jeng👉🏻泰式風味~雖然有辣椒仔但只係得好少好少辣😸食起上黎就麻煩少少,餐廳都好貼心準備左手套✌🏻但最好3-4個人一齊分,我地3個人都仲有兩舊細既淨低食唔曬🤭如果兩個人食應該叫多兩杯野飲就夠xD☀️泰式蛋包炒金邊粉 $118將蛋整成網狀造型包住個金邊粉,好可愛🥰好濃茄汁味,酸酸甜甜咁冇乜負擔😽☀️馬拉盞通菜 $88正常好食!成日出街食真係好需要蔬菜🥲☀️生菜肉碎包 $98份量都包到6-8舊~辣到爆炸,同行友人自己一個食左大半份,第二日開花了🥹😂☀️芒果糯米飯 $88椰汁味糯米飯熱辣辣上枱,甜甜的好治癒🙈雖然芒果望落似木瓜令人有少少擔心,但食落好在是甜甜的~唔錯!☀️乳酸梳打/凍檸茶/青檸梳打$34解辣👍🏻fresh✌🏻🤭❤️‍🔥星期四夜晚都爆滿人要等位 所以如果大家想食就預早少少book位啦><❤️‍🔥目測每枱都會叫排骨//燒雞❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment
Milu Thai มิลู่ไทย

☀️馬拉盞通菜 $88
正常好食!成日出街食真係好需要蔬菜🥲
生菜肉碎包

☀️生菜肉碎包 $98
份量都包到6-8舊~
辣到爆炸,同行友人自己一個食左大半份,第二日開花了🥹😂
芒果糯米飯

☀️芒果糯米飯 $88
乳酸梳打/凍檸茶/青檸梳打

☀️乳酸梳打/凍檸茶/青檸梳打$34
解辣👍🏻fresh✌🏻🤭

❤️‍🔥目測每枱都會叫排骨//燒雞

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力我丫

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
火山排骨
泰式蛋包炒金邊粉