2014-02-17 1115 瀏覽
拜完年行經呢道, 比D香味吸引咗入去。 師傅啱啱招呼完一個客, 所以我就坐低咗。見佢餐牌D野食唔貴,就是旦叫幾款豬、牛、雞試下啦。在煮既過程已經嗅到好香,加上師傅一路都好建談,一D都唔覺得耐。食物上檯了! 賣相唔錯,之後師傅再灑上一D特色既鹽(我唔記得左D鹽叫咩名= ="),食落好香口,生熟又剛剛好,好味!比佢D野食攪到我開左個胃想食多D添^^"見佢又有帶子,新鮮聖子,雪花牛扒供應就試下啦, 一於醫飽個肚!帶子唔韌,冇雪味又香口調味相當好。聖子好新鮮,鐵板燒真係好小食,但都好好味!牛扒直頭一絕!肥瘦啱啱好,好有肉味!正頭係和牛既口感!一路食既過程,師傅都有講有笑,又可以睇到即席既表演!我食左咁多野都係二百蚊有找!抵呀!我住九龍都會專登揸車入去(因門口停到車)!總括黎講,係一間好味又抵食既鐵板燒!
總括黎講,係一間好味又抵食既鐵板燒!
2014-02-09
  • 串燒,帶子,聖子,雪花牛扒