2018-08-03 143 瀏覽
幾間烤雞想試好耐 今日終於黎左😋2個人食叫左3碟餸 首先黎左呢個鐵板芝士韓式烤肉炒飯配醬燒豬肋骨 啲芝士勁多 圍住左個鐵板邊 一羹筆落去 啲芝士可以拉絲🤤 勁正 啲炒飯幾正 入面有牛肉粒 有啲黑椒味 肉質唔錯 好林 最正嘅就係個豬肋骨 啲肉好有咬口 加埋呢個汁好夾 酸酸味味咁 就算多芝士都唔會覺得好漏另外就係人參雞湯 好多料 隻雞都好大隻 啲肉好滑 而且一夾佢就可以分開啲骨同肉 加埋人參味 啲肉好香👍🏻 當然唔少得必得嘅烤雞 叫左雙拼 韓式bbq醬煙燻烤雞 我好中意個醬 酸酸味味 而且啲雞烤得好好 啲肉好滑 就算係雞胸都ok 唔鞋口 而另一邊就係火山烤雞 menu有5分滿分咁辣 不過唔會辣到食唔到 味道幾香 啲肉質都係滑的 最好就係個雞係烤唔係炸 健康好多👍🏻👍🏻👍🏻
幾間烤雞想試好耐 今日終於黎左😋

2個人食叫左3碟餸