2018-10-20 796 瀏覽
今次食左一間好特別嘅餐廳 有我好耐冇食既印度菜 仲有其他西餐等等餐廳環境好舒適 裝潢好精緻 燈光微暗 播住音樂 好有情調 可以好放鬆咁享受晚餐見到隔離枱食呢個墨西哥脆片 好大份又可以拉到芝士 好吸引 所以我哋梗係都試吓啦味道真係唔錯㗎 上面仲有啲酸忌廉醬 酸酸地 又係另一番風味 不過份量真係好大 我哋四個人都食唔曬見到有特色嘅印度Pizza就當然要試下啦。Pizza有兩個size我哋原本擔心唔夠食就叫咗large 14寸但係比想像中大份每人食兩大塊 好飽Pizza 上面有印度烤雞 洋蔥 蘑菇等等嘅配料 好豐富 而且都有少少芝士 都唔錯㗎朋友好想鋸扒就叫左 呢個頂級肉眼扒 我地點左medium rare 出到嚟係啱啱好唔會太熟肉眼扒好juicy 好煙韌 點上醬汁汁真係好夾而其他配菜例如薯仔同埋大啡菇都好好味 尤其是大啡菇配上上面嘅菠菜 真係好夾 好鮮味 好juicy最後當然要試吓印度嘅特色小菜Naan我哋就點左butter naan 另外點左咖喱雞肉butter naan 好香牛油味 熱辣辣 而且口感煙韌好正沾上香濃嘅咖喱汁同樣唔錯而雞肉都好入味

但係比想像中大份
每人食兩大塊 好飽