又嚟咗呢個北角商場🏬,肚餓要食嘢,朋友💁🏻‍♀️話想食西餐🍽️,咁我諗一諗,就決定同朋友💁🏻‍♀️嚟呢度開餐🤣有 Set Dinner, 可以揀一個 Starter 同埋一個 Main Course (不同 Main Course 價錢唔一樣)跟住再包 Regular Coffee / Tea 🤩先嚟一碟熱熱哋嘅麵包🥖,配埋自家製「銀魚柳蛋黃醬」,好食😋Starter - 周打蜆肉湯:加咗紅蘿蔔粒、洋蔥、薯仔粒、燈籠椒 等 去煮湯,仲有蜆肉,幾好味🤩Starter - 法式鵝肝焦糖燉蛋配田園沙律 (+$48):鵝肝燉蛋有鵝肝香味亦都夠滑,上邊有一層脆脆哋嘅 caramelized sugar 🤩;再加一小兜清新嘅 田園沙律 🥗平衡番 濃郁嘅鵝肝味🤩Main Course - $398慢煮西班牙豬鞍配洋蔥及薯蓉:西班牙🇪🇸豬鞍扒厚切,肉質軟熟,好好豬味,呢個好好食😋Main Course - $438海膽扁意粉:海膽幾creamy 仲好似用火槍輕輕燒過表面 🤩;意大利扁麵🇮🇹煮得軟腍腍,口味大眾化🤩熱檸水🍋💦/熱咖啡☕️:食完嘢飲番杯 熱咖啡☕️/熱檸水🍋💦真係好舒服🤣

先嚟一碟熱熱哋嘅麵包🥖,配埋自家製「銀魚柳蛋黃醬」,好食😋