2018-11-24 348 瀏覽
之前聽朋友講呢間餐廳嘅川菜好好食,今晚同老公兩個特登去呢間餐廳食四川菜,一入到去, 已經聞到四川辣既香味😍😍😍同埋餐廳環境都幾舒服,座位又好寬敞,牆壁有好幾幅字畫,好靚呀😍😍 好有文學氣息😍另外特別值得一讚嘅係店員都好細心呀! 佢哋態度好好,好友善,好有禮貌😍😍我哋坐低咗之後,佢仲會另外畀張凳仔我哋放袋👍👍我哋叫咗兩個二人套餐,涼菜叫咗蒜泥白肉同埋重慶口水雞,熱菜就叫招牌重慶水煮魚, 泡椒鱔片同埋西芹炒牛肉, 啲餸全部好足料, 食材又好新鮮, d餸辣辣地好正😍😍, 令人好開胃👍👍 套餐仲會包埋一碟油菜😍😍👍👍 真係好豐富! 我地最鍾意呢到嘅招牌重慶水煮魚,煮得好入味,好好食😋😋😋我哋食完之後都覺得好滿足,下次一定會再來幫襯😍😍

我哋食完之後都覺得好滿足,下次一定會再來幫襯😍😍
蒜泥白肉
重慶口水雞