餐廳: 彩福皇宴 (京瑞廣場1期)
資訊:

2020-05-17 2324 瀏覽
每逢星期日,都係同屋企人既family day,今日我哋就去咗石門彩福酒樓飲茶,依間彩福次次去親都好多人等位,今次都唔例外,大約等左30分鐘先有得入座。呢間酒樓嘅點心款式好多,而且全部都好好味,而每次去親都會叫旋風金黃流沙包🥰呢個包除咗個外相好吸引,味道都唔錯,一咬落去,啲熱辣辣既鹹蛋黃流沙餡好澎湃咁勇用出嚟,真係好香,好好食!另外就係蝦多士,呢個都係每次一定必叫嘅小食,底層嘅多士炸到卜卜脆,再加埋放喺上面嘅大蝦同千島醬,咬落去勁爽口,真係一個好完美嘅配搭,真係一個人食晒成碟都冇問題😝
2020-05-17
  • 旋風黃金流沙包