2020-10-31 724 瀏覽
🇭🇰唐宮小聚·呢間佢岩岩開既時候我食過好幾次架啦 因為我D親戚朋友好中意😂😂不過我都好耐無食luuu個次去中環搵朋友仔食飯先有機會再食😎不過佢個Menu好似都轉左幾多 有幾款我之前食過幾好食嘅包都冇咗😢唯有就咁最後同場加映比大家睇下就算 佢地啲造型真係勁可愛🥰·白玉王鴿$59呢個依然都係咁好食 佢上台既時候仲係熱辣辣 調味唔會太鹹 而且個皮都做得好好味😋😋我覺得兩個人share一隻就岩岩好 過癮得黎唔會太油膩😌·松露紅菇$49佢依家餐牌上面既特色包點好似少左好多咁不過依然都有我最中意既黑松露蘑菇包🍄佢個黑松露味真係好惹味 口感唔錯 不過呢個一定要趁熱食 如果唔係個包就會變到好實🤭·和牛啤梨$49佢個啤梨呢其實係黑椒和牛鹹水角黎既 佢個造型真係好精緻🍐個外皮都脆既 但係佢個餡真係太黑椒 係辣到有D漿住喉嚨既感覺 而且佢D和牛係變到好似免治牛肉咁 呢個就真係唔建議大家叫🙊🙊 ·花雕醉雞$69炒蝦腸粉$79呢兩個都唔錯既 個醉雞超多 足足有兩層 花雕味好濃而且D雞都好嫩🐤個炒蝦腸粉D蝦都好大隻 而且份量都多 我個朋友話口感都唔錯 腸粉XO醬味都幾濃😎😎··📍中環皇后大道中139號 The L
🇭🇰唐宮小聚

白玉王鴿$59