2024-02-29 133 瀏覽
新正頭放假,約埋幾位好友聚聚吹吹水,朋友住元朗,約左去元朗比較邊皮呢間chef stage食個brunch。我叫咗個是日精選薯仔沙律,朋友就分別叫咗個豬扒同埋All day Breakfast。每個brunch 加28 元都可以有個餐湯同牛角包!個餐湯係海鮮薯仔,夠料兼好味;個牛角包雖然細但夠熱好味。我個沙律份量非常充足,但我就稍嫌佢太多醬,雞肉係減肥之選,但醬太多我個人就吾多喜歡。下次記住要叫佢醬分開上。朋友個煎豬扒份量亦不少,加個薯餅同雜菜brunch嚟講都好夠。至於另一位好友個all day Breakfast都冇令人失望,有相為證。食完個餐意猶未盡加78蚊加咗個窩夫雪糕甜品,三個人share啱啱好。吹左成2 粒鐘都無催埋單,今時今日算係咁。