2022-12-03 143 瀏覽
_____好味指數:🌟🌟🌟🌟🌟抵食指數:🤑🤑🤑🤑一直無得去台灣旅行,但嚟咗呢度令我覺得好似去咗台灣一轉咁!因為無論裝修定食材都有台灣特色,好有氣氛!叫咗佢哋嘅極上和牛吃到飽套餐,都係$308,非常超值✅湯底佢哋有好多湯底都想試,今次就揀咗牛大人紅燒牛骨鍋,經過慢燉細熬後湯底清香濃厚,散發出濃郁嘅牛骨香味,而且同火鍋配料好夾✅肉類套餐提供澳洲和牛,M5牛肩卷軟嫩而且牛味濃郁,而除咗呢款仲有好多選擇,包括上腹牛五花、安格斯特選牛板腱同西班牙豬五花片等,絕對食得又飽又滿足!✅火鍋配料呢度好多食材都係台灣直送,所以可以食到好多台灣地道嘅配料例如澎湖花枝漿、士林豬血糕同屏東水蓮菜,喺其他火鍋餐廳都食唔到㗎! 係獨一無二嘅風味✅小吃提起台灣食物又點少得地道小吃,呢度有士林鹽酥雞、魚香皮蛋豆腐同真豬小香腸,每樣都充滿台灣情懷,而且即點即食,全程都無唔會淨係等嘢食熟

_____
好味指數:🌟🌟🌟🌟🌟