餐廳: 柞木炭家
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
餐廳選擇都幾多,我哋最後揀咗個二人餐,就可以咩都試吓,整體用餐非常滿足😋😋🎈「王道」 2人餐 $698✔️泡菜及前菜(可添加)泡菜用埕上幾有特式,想食幾多自己夾幾多。當日亦都有另外四款前菜,而我最鍾意就係芝士粟米😋😋✔️擔擔味噌茄子呢個茄子非常惹味,望落去以為會好辣,好彩都唔係👍🏻👍🏻✔️紅蝦配大墨魚紅蝦非常大隻,一路燒都一路聞到好香嘅蝦味,另外餐廳已經開背去腸,食既時候非常方便,唔使用手剝蝦殼👍🏻👍🏻✔️是日雪下覓灸四款配慶州豬背肉名品牛小排+特選A4西冷+和牛牛胸腹肉+韓牛牛肩肉成餐飯既主角—— 燒肉拼盤,雖然冇仔細去研究每一塊係咩肉,不過四款牛肉都好好味,入口即溶,油脂又香😋😋 就連個豬背肉都好正,食落好爽口。✔️仁川產鰻魚飯開頭以為係整好咗嘅鰻魚飯,上枱嗰陣發現係原片生鰻魚🙊不過好彩會有職員負責燒,鰻魚飯食得多,不過咁樣睇住佢燒都係第一次😝職員好有心機慢慢燒,一層一層慢慢咁樣加個燒汁上去,另外個飯仲有蛋絲、紫菜同埋紫蘇葉(應該係🙈) 加埋一齊食真係好正👍🏻👍🏻✔️是日精選甜品今日我哋嘅甜品係——蜂蜜蛋糕感覺似淋咗蜂蜜嘅長崎蛋糕🙊🎈海膽和牛卷 $82/件朋友話未試過和牛加埋海膽一齊食,於是我

🎈「王道」 2人餐 $698
✔️泡菜及前菜(可添加)

✔️擔擔味噌茄子
呢個茄子非常惹味,望落去以為會好辣,好彩都唔係👍🏻👍🏻
擔擔味噌茄子

今日我哋嘅甜品係——蜂蜜蛋糕
感覺似淋咗蜂蜜嘅長崎蛋糕🙊
是日精選甜品

🎈海膽和牛卷 $82/件
朋友話未試過和牛加埋海膽一齊食,於是我地就叫咗兩件試下😝其實佢唔係一舊卷,佢係紫蘇葉上面放一塊紫菜,再放上一片薄燒和牛,上面再放上新鮮鮮甜海膽😋😋海膽份量都幾多,新鮮又唔會有怪味,不過就會蓋過咗和牛既味道,不過整體都幾好食😋
海膽和牛卷

🎈荔枝梳打 $36