2015-06-28 2416 瀏覽
星期日想試下啲未食過嘅餐廳,嚟左依間 Mansons Lot ,來到一點幾剛好有位,佢有一個位係特別凹入去,我咁好彩就係嗰個位,裡面大部分都係外國客人,雖然店不大,但裝修都唔錯!之前係睇過其他食評先嚟,所以我點了好多人讚嘅 Lasagna+Salad $96, 賣相還可,滿滿嘅肉同芝士,見到都流口水,我急不及待就切一塊一啖食落去,點知出乎意料之外啲芝士係唔靚嘅芝士,所以係冇芝士味嘅,而千層麵亦太淋,肉味亦一般,其實個味同我去 Pizza Hut 食個分別唔大,咁就真係令我幾失望!Ice Mocha 送到上檯同我心中幾大出入,可能比 Starbucks 種慣左,佢一啲 cream都冇,飲落仲要係唔甜,冇落糖槳一樣,用$54去買依杯凍飲真係.......冇下次Art Toast w Cheese Bacon $40 , 依個算係最抵最好食嘅一樣嘢,煙肉不會太乾,多士亦唔錯,仲有少少Salad伴碟!希望佢哋以後會有改進,不會再比其他人有失望的星期日!

希望佢哋以後會有改進,不會再比其他人有失望的星期日!

Lasagna + Salad
Lasagna + Salad