呢間串燒店嘅前身係「隱町」,食過覺得好好食,後來轉咗手,都係做串燒,裝修冇乜變,食物多左種類,所以想試下好冇食~係openrice見到訂座有9折,而且夜晚10點後有深宵套餐,好抵食,$198有一杯生啤+七串串燒,咁緊係食啦🤣我同朋友都勁期待點知係惡夢既開始⋯⋯⋯😵‍💫😵‍💫😵‍💫我地準時去到餐廳,發現勁多人坐滿曬,一問原來係有人包場⋯我地已經心諗:下?!book咗枱又confirm咗,黎到先講??😰😰店員即刻問老細點算,然後就offer我地去隔離火鍋店到食😰完全冇咗食串燒既心情,係火鍋店食串燒,笑😂😂個陣已經夜晚10點幾,附近餐廳都閂晒,係完全冇得揀嘅情況下,我哋被迫接受上到去,我地㨂左深宵套餐,諗住自選串燒既時候,先通知我地話係廚師發辦⋯⋯我地大失預算,勁失望🙍🏻‍♀️餐牌又冇寫清楚仲要話冇生啤機,就咁比啲支裝啤酒🍻大佬,兩個級數同價錢啦☹️☹️☹️等食物都等左好耐,估到店員偷懶,一定係等齊7串先拎上黎比我地,凍曬又硬曬,串燒食既係火侯❗️熱辣辣先好食架嘛😵‍💫😵‍💫😵‍💫上完2碟都冇介紹係啲咩就一走了之,留低我同朋友係火鍋店,之後就冇人serve過我地😰食唔夠半個鐘,就話要埋單先😮‍💨😮‍💨
點知係惡夢既開始⋯⋯⋯😵‍💫😵‍💫😵‍💫
食唔夠半個鐘,就話要埋單先😮‍💨😮‍💨😮‍💨明明個深宵套餐做到凌晨2點,會唔會咁早要埋數呀??
真心食到成肚火,食完就走人,一秒都唔想留係到🥵🥵平係平,但如果咁既服務同體驗,不了不了🫠
Openrice食評個個都大讚,一間新開既餐廳有咁多好評,0負評,大家知咩料啦🤗🤗🤗

PS 最過分係我明明出席咗,餐廳話我缺席,好彩我有keep住張單據,以証清白!先打到呢個食評警世❗️
廚師發辦串燒
2024-03-16
$220 (宵夜)