無意中喺太古城搵到呢間喫茶店! 以黑熊做主題,配合燈光、木系裝修、黑熊掛畫,好有和暖感覺,輕鬆舒服!見隔離枱嘅芭菲好吸引,馬上決定留肚食甜品!輕盈、飽肚之選🥗煙三文魚牛油果沙律配胡麻醬牛油果熟度剛好,口感軟熟幼滑。沙律菜新鮮爽甜,伴上花型煙三文魚,濃香煙薰魚油香味。胡麻醬可另上,夠細心!🥢鰻魚飯定食配菜有合桃魚仔、麵豉湯。鰻魚燒得香口,厚肉肥美,肉質實淨彈滑,鰻魚汁甜度恰到好處。🖤🐻黑熊特飲凍americano入口nutty,上面咖啡軟雪糕香滑綿綿,味道double 滿足! 🌱班蘭拿鐵第一次飲班蘭latte,奶泡打得香滑,班蘭味好天然,入口柔滑清香。 第二個胃食甜品啦! 🍦香蕉香桃乳酪芭菲由乳酪雪糕、香蕉、香桃、藍莓、燕麥、粟米片砌成。配料多,賣相吸引。乳酪雪糕細滑柔軟,酸甜度配襯鮮果剛好平衡味道😻 💚開心果麻糬卷蛋喺關注組見過推介,卷蛋質感香滑,開心果味濃厚,麻糬軟軟糯糯,值得一試!
無意中喺太古城搵到呢間喫茶店!

見隔離枱嘅芭菲好吸引,馬上決定留肚食甜品

輕盈、飽肚之選
🥗煙三文魚牛油果沙律配胡麻醬
牛油果熟度剛好,口感軟熟幼滑。
沙律菜新鮮爽甜,伴上花型煙三文魚,濃香煙薰魚油香味。
胡麻醬可另上,夠細心!

🥢鰻魚飯定食
配菜有合桃魚仔、麵豉湯。
鰻魚燒得香口,厚肉肥美,肉質實淨彈滑,鰻魚汁甜度恰到好處。

🖤🐻黑熊特飲

🌱班蘭拿鐵

第二個胃食甜品啦!
🍦香蕉香桃乳酪芭菲
乳酪雪糕細滑柔軟,酸甜度配襯鮮果剛好平衡味道😻

💚開心果麻糬卷蛋