餐廳: 天 · 悠蔬食
資訊:

今次食呢間有好多好有新意嘅素食選擇!離遠望到餐廳就覺得超級夢幻,勁少女!晚市唔算好多人食~入到去都仲有比較多位,好啱同fd傾吓計!我諗少人嘅主因係佢晚市嘅定價比較高!佢午市好似會平一半左右,但係嘢食都係類似嘅~強烈建議大家可以午市去食!抵好多!✨和風照燒汁素鰻魚薄餅 $188 👍🏻👍🏻薄餅比較薄,餅底偏硬,我個人係鍾意呢種🤣調味都唔錯,素鰻魚幾好食!😋✨意大利牛肝菌乾燒伊麵 $178👍🏻伊麵嘅牛肝菌味好出!伊麵都好掛汁~✨泰式奶茶乳酪蛋糕 +$5👍🏻👍🏻呢個味我真係第一次食🤣佢嘅乳酪味同埋泰式味好出!呢個組合令感覺好有趣😲要慢慢品嚐一下!不過係個茶味唔係好出,偏酸少少!但係又幾好食🤣✨巧克力蜜糖吐司遇上香草雪糕 +$38👍🏻個蜜糖吐司水準發揮~個人覺得個吐司可以再脆啲!網上面見啲人話佢整得好有新意🤣可能我點嗰兩個主食平時喺出邊都食到🙈所以冇話特別驚喜~但都好食嘅!如果你想搵個地方好坐一啲,傾吓計,絕對係個好選擇~我哋傾到佢全世界都走晒佢都冇吹我哋🤣服務態度都幾好好!

和風照燒汁素鰻魚薄餅

✨和風照燒汁素鰻魚薄餅 $188 👍🏻👍🏻

意大利牛肝菌乾燒伊麵

✨意大利牛肝菌乾燒伊麵 $178👍🏻
伊麵嘅牛肝菌味好出!伊麵都好掛汁~

泰式奶茶乳酪蛋糕

✨泰式奶茶乳酪蛋糕 +$5👍🏻👍🏻

巧克力蜜糖吐司遇上香草雪糕

✨巧克力蜜糖吐司遇上香草雪糕 +$38👍🏻
個蜜糖吐司水準發揮~個人覺得個吐司可以再脆啲!