2023-11-04 1037 瀏覽
近年大家都注重健康,食嘢都清淡咗! 但係香港人又唔會少得打邊爐,咁就好似我地咁,塊左食清香口味嘅椰子雞鍋!餐廳裝潢都以椰林樹影為主,深色的木系加上有好多獨立房間,可以同閨密兩個邊食邊密密傾幸福四季套餐 $318/位原味椰子雞鍋(半隻)用純天然椰子水,加入嫩滑嘅雞肉做嘅湯底,味道勁鮮甜,我哋將所有湯飲哂! 雞肉滑得嚟有雞味! 開鍋再加入豬骨熬製湯底。餐前小菜(三選二):手拍青瓜, 及柚子沙律,兩款都好清新,份量比想像中多手工系列(八選四)黑松露墨魚丸/花膠牛丸/瑤柱三層墨魚磚/黑松露豚肉餃子,四款放埋一齊,以墨魚磚三間顏色最為突出,花膠牛丸裡面真係有花膠,而墨魚丸就好彈牙鮮甜精選肉類(四選一)美國頂級牛板腱,色澤鮮艷,脂肪比例平均,肉嫩味香另外仲有即叫即炸手工響鈴、擺設美觀種類多嘅雜菜拼盤,而主食有紅薯粉揀,唔駛煮都耐都已經好軟滑但保持爽口
飲品有滋潤嘅杞子元肉雪梨茶,都是套裝包㗎!

幸福四季套餐 $318/位

原味椰子雞鍋(半隻)

手工系列(八選四)
黑松露墨魚丸/花膠牛丸/瑤柱三層墨魚磚

精選肉類(四選一)
美國頂級牛板腱,色澤鮮艷,脂肪比例平均,肉嫩味香

飲品有滋潤嘅杞子元肉雪梨茶,都是套裝包㗎!
  • 原味椰子雞鍋
  • 花膠牛丸