2024-04-11 1109 瀏覽
荃灣🚇大鴻輝嘅滿屋裝修升級咗做御滿屋,🤩環境寬敞舒適,食物方面亦都有所提升,👍性價比十足。飲品🧃方面除咗有一般放題都有嘅🥤飲品之外,仲有多款🍺啤酒、清酒🍶同埋紅/白餐酒🍷添。自助區💪有多款前菜,選擇☺️眾多。刺身🔪都幾豐富,有三文魚、🐟油甘魚、劍魚腩、甜蝦、阿根廷赤蝦🦐同埋希靈魚等等。佢哋有唔少創作🍣壽司,其中我最鍾意龍蝦🦞三色塔同埋榴槤加州卷,🥰口味獨特。而且又有我中意嘅吞拿魚🐟蓉手卷同埋海膽手卷,另外仲有埋🌶️麻辣小龍蝦任食真係好正!熟食方面亦都幾👍高質,尤其係🧄蒜蓉燒生蠔同埋吉列炸蠔🦪都好鮮味。串燒🔥火喉十足,咸香🤤美味。令我感到😍驚喜嘅係境然有薑蔥炒🦀花蟹!仲有佢個🧄蒜香蛤蜊卜卜蜆鍋🍲十分之鮮甜,入邊有啲杞子感覺好有🥰誠意,最正係啲湯同埋菜🥬吸收晒啲蜆肉嘅鮮味😋勁好食! 甜品🍮比較突出嘅係有千層蛋糕,🍰層層分明水準唔錯,而且仲有埋 Mõvenpick 雪糕🍨,絕對係大滿足嘅放題!

自助區💪有多款前菜,選擇☺️眾多。

串燒🔥火喉十足,咸香🤤美味。

令我感到😍驚喜嘅係境然有薑蔥炒🦀花蟹!