👩🏻‍🍳Idiots評分(5🌟滿分)  環境:4🌟 食物:4🌟 服務:4.5🌟 價錢:人均 $300💰  裝修都好有傳統冰室嘅feel~仲有粉紅色瓷磚牆 復古得嚟又有少女心💖🤣  講返食物 我哋都係叫招牌嘢食多 整體都幾高質☺️ 上菜速度快 好快就成枱都係嘢食~ 店員仲好貼心咁提我哋啲麵包要趁熱食  - 👩🏻‍🍳 Idiots翻兜之選  ❤️‍🔥砂煲老鼠粉 ($88) 銀針粉好彈牙入味 配料有肉碎、豬油榨、魚亁、半熟蛋 同銀針粉撈埋一齊食唔太鹹 用瓷煲嚟煮好惹味 而且好保溫! ❤️‍🔥南洋傳統燒麵包 ($34) 燒麵包中間夾有咖央醬🤤 輕輕烘過嘅麵包 表面少少脆 中間食落軟軟哋~唔同平時烘到脆卜卜硬晒嘅多士! 如果多啲咖央醬就更好~ 想食返傳統脆脆嘅多士同有牛油嘅 就叫返佢哋嘅咖央吐司~  ❤️‍🔥馬拉沙嗲串燒(豬牛雞)3串 ($45)  沙嗲醬好惹味 有淡淡嘅花生醬味☺️ 串燒本身啲肉有醃過 就咁烤完唔點醬都好食! 肉質嫰唔會好嚡好韌~係豬肉有少少筋位 可接受☺️ - 👩🏻‍🍳Idiots食過就算  ⚡️細滲肉骨茶 ($88) 有一字骨、三層肉、豬手仔、雞腳、豬肚而且有冬菇、豆卜同油炸鬼肉骨茶湯可
👩🏻‍🍳Idiots評分(5🌟滿分)

環境:4🌟
食物:4🌟
服務:4.5🌟
價錢:人均 $300💰

講返食物 我哋都係叫招牌嘢食多 整體都幾高質☺️
上菜速度快 好快就成枱都係嘢食~
店員仲好貼心咁提我哋啲麵包要趁熱食

👩🏻‍🍳 Idiots翻兜之選

❤️‍🔥砂煲老鼠粉 ($88)
銀針粉好彈牙入味
配料有肉碎、豬油榨、魚亁、半熟蛋
同銀針粉撈埋一齊食唔太鹹
用瓷煲嚟煮好惹味 而且好保溫!

❤️‍🔥南洋傳統燒麵包 ($34)
燒麵包中間夾有咖央醬🤤
如果多啲咖央醬就更好~
想食返傳統脆脆嘅多士同有牛油嘅 就叫返佢哋嘅咖央吐司~

❤️‍🔥馬拉沙嗲串燒(豬牛雞)3串 ($45)
沙嗲醬好惹味 有淡淡嘅花生醬味☺️
串燒本身啲肉有醃過 就咁烤完唔點醬都好食!
肉質嫰唔會好嚡好韌~係豬肉有少少筋位 可接受☺️

👩🏻‍🍳Idiots食過就算

⚡️細滲肉骨茶 ($88)
有一字骨、三層肉、豬手仔、雞腳、豬肚
而且有冬菇、豆卜同油炸鬼
肉骨茶湯可以任添~湯底藥材味濃 但唔苦🤤
不過略嫌啲肉唔算好大舊 而且唔太入味
同埋Idiot鍾意新加坡重胡椒味嘅肉骨茶多啲~

⚡️美祿恐龍 ($28)
Idiots叫咗少甜少冰~唔知係咪咁所以飲落美祿仲係暖暖哋
同埋雖然上面有好多美祿粉 但味道有啲淡