2023-05-22 399 瀏覽
天氣咁鬼熱,真係唔想出街,但又要食嘢,叫外賣服務就好幫到手。今日發現呢間叫千之味嘅日式餐廳,佢哋有得外賣自取或送上門,勁方便,又唔算貴👍🏻👍🏻我叫咗好多壽司同三個丼飯同屋企人一齊食,份量都好大,好夠食🍚壽司好新鮮,送過嚟時重有個保鮮袋裝住,加埋乾冰,服務一流🧊壽司上面大的刺身好大件,三文魚鮮味,三文魚腩油香味好正。赤身吞拿魚好甘甜,特大赤蝦刺身都好鮮甜,又大隻,一啖食唔晒😂火炙壽司都幾高水準,將刺身入邊啲油脂香味迫晒出嚟,口感一流呀。最鍾意火炙三文魚腩壽司,果個魚油香味,食過返唔到轉頭👍🏻👍🏻三個丼飯都好出色,五色丼有三文魚,墨魚,赤蝦,油甘魚,全部都大大件,好爽呀👍🏻👍🏻雙色三文魚丼都唔錯,有三文魚加火炙三文魚,啲魚油加埋壽司飯一齊食,真係好好味😋

壽司好新鮮,送過嚟時重有個保鮮袋裝住,加埋乾冰,服務一流🧊