Menu好多嘢食揀我揀咗個每日供應嘅晚餐嗌飯會免費送牛骨湯/雞湯🥣如果本身嗌湯麵就唔會送👨🏻‍🍳🤳🏻越男仔海南雞雞脾 配 椰汁酸湯檬粉❤️‍🔥湯底好出色🤯椰汁酸湯好開胃都有微微椰香🥥海南雞上面有啲炸蒜粒可以撈埋落個湯度另外職員有拎多三款調味料上嚟 包括🌶️辣椒🍋青檸檬粒同埋🦐蝦油蒜 可以按個人喜好加落個麵度個蝦油蒜勁香真係要試吓🦐😍😍😍我即刻加咗落個湯度 令到成個湯嘅味道層次再豐富啲👍🏻🥹🥹檬粉索湯所以每啖都好惹味🥹海南雞雞髀肉切好一塊塊 食落好嫩滑同埋彈牙👍🏻👨🏻‍🍳🤳🏻牙車快沙律 ❤️‍🔥睇個名都覺得應該係佢哋傳統食物😋一上枱係成座小山丘咁大份😮個手撕雞份量都幾多 而且完全唔鞋 碎得嚟好好食 👍🏻沙律有椰菜紫椰菜芽菜青瓜紅蘿蔔 🥒🥕🌱本身會配過酸酸地嘅汁 仲有黑胡椒香\(//∇//)\我哋另外同樣落咗啲蝦油蒜😂 沙律冇草青味👍🏻👍🏻 食落幾fresh 整體好好食🥳👨🏻‍🍳🤳🏻手撕雞檬紙卷佢個撈檬汁俾你 建議一定要落👍🏻如果唔係係會偏乾身~個紙卷夠薄身嘅 呢個手撕雞調味同樣好食入邊仲有椰菜蒜粒同埋碎檬粉條整體足料好食✨👨🏻‍🍳🤳🏻招牌去骨海南雞配薑黃飯個飯都幾香同乾身 🍚去骨黃皮海南雞好嫩
Menu好多嘢食揀

沙律冇草青味👍🏻👍🏻 食落幾fresh
整體好好食🥳

👨🏻‍🍳🤳🏻手撕雞檬紙卷
佢個撈檬汁俾你 建議一定要落👍🏻
如果唔係係會偏乾身~
個紙卷夠薄身嘅 呢個手撕雞調味同樣好食
入邊仲有椰菜蒜粒同埋碎檬粉條
整體足料好食✨

👨🏻‍🍳🤳🏻招牌去骨海南雞配薑黃飯
個飯都幾香同乾身 🍚
去骨黃皮海南雞好嫩滑同埋大嚿冇骨食得好爽 配埋個汁微辣又開胃🥳

冇錯我哋成餐都係食雞😂😂😂
但啲雞真係幾好食👍🏻👍🏻
值得嚟試吓 !!
呢個價錢嚟講唔算好平
但份量同味道的確好唔錯 以後都應該會再嚟|• •๑)"

• 手撕雞檬紙卷
  • 牙車快沙律