2020-07-03 395 瀏覽
係旺角想食又平又正魚生飯當然係去大勝丼啦,雖然好多人排隊,但價錢平又高質好食既無幾多間,值得排隊食當日去到都係好多人排隊,但因為每枱限食一個鐘,所以比想像中快可以入坐。服務方面顯然佢地人手係唔夠既,見到侍應們都做到無停手,不過服務態度依然keep 到水準,落單同態度都好好我同女友就叫左吞拿魚腩角切魚生飯同角切魚生便當諗左好耐叫唔叫自選魚生飯,因為價錢其實同叫角切魚生飯差唔多,最後因為想食一粒粒既魚生所以無叫到如果鐘意成塊食既朋友其實叫自選魚生都係唔錯既選擇味道方面,份量同鮮味都十足角切魚生飯既魚生種類多而且份量都多,啖啖都有魚生食,而且魚生都好新鮮質感好厚,食落有滿足感最後埋單兩人加埋279蚊,價錢適中,份量算多,想食魚生飯既朋友行過可以一試,不過記得早d 去,因為真係好多人

我同女友就叫左吞拿魚腩角切魚生飯同角切魚生便當
如果鐘意成塊食既朋友其實叫自選魚生都係唔錯既選擇

味道方面,份量同鮮味都十足

角切魚生便當
吞拿魚腩角切魚生飯