2023-12-05 596 瀏覽
上次食Poke Go已經係兩年前,當時公司正正位於尖沙咀,一落樓下就係Poke Go。而家我已經轉咗工,所以好耐冇食Poke Go,今日請咗小朋友去Poke Go嘅灣仔分店。餐廳裝潢一如以往都係比較簡約,不過灣仔分店多左啲得意既𤩹畫,座位幾寬敞,大約有20個座位。Signature bowl個個都色彩繽紛,令人食慾大增。- OHANA Base揀左壽司飯,其他選擇有珍珠糙飯或沙律菜。三文魚切得好大粒,而且好新鮮。粟米同櫻桃番茄都好清甜,蜜糖芥末醬幾開胃,不過略嫌太甜。- ONO一樣都係三文魚粒同壽司飯,但配材完全唔同:雞蛋絲、蟹棒沙律同青瓜。醬汁都非常多,食到底都仲好有味道。- Hot Latte對比尖沙咀分店,Poke Go而家仲有提供咖啡,不過無拉花,味道麻麻。- Cold Pressed Orange Juice 冷壓橙汁特別鮮甜,上面放左乾果,職員提醒我地一定要食🤣Poke Go既signature bowl依然咁新鮮好味,依家Poke Go仲有推出happy hour,買一送一非常抵🤩

Signature bowl個個都色彩繽紛,令人食慾大增。

OHANA

- OHANA

ONO

- ONO

Latte

- Hot Latte

Cold  Pressed  Orange  Juice
- Cold Pressed Orange Juice
冷壓橙汁特別鮮甜,上面放左乾果,職員提醒我地一定要食🤣

2023-12-01
OHANA