ITSUMÉI
今次預約左一間超隱蔽、私隱度極高既鐵板燒~餐廳外面既木門完全密封住,所以要係出面按門鐘先可以入到去🙆🏻‍♀️裡面環境唔算太大,大概可以容納三至四組客人!經Openrice訂座,仲會每位都送一杯生啤🍺超爽!-🎈煙三文魚沙律望到都覺得好得意既煙三文魚沙律🥗最特別一定係佢既柚子味泡泡🫧做到真係好似一件藝術品咁!係好開胃既前菜😍-🎈刺身好鮮甜!係大大粒既帶子🥰-🎈美國牛小排肉味濃郁,油脂分布比例均勻,配埋蒜片一齊食簡直昇華左去另外一個層次咁~而伴碟有蘑菇🍄造型既蘿蔔,挺可愛又解膩😝-🎈澳洲龍蝦廚師將龍蝦膏加埋入去炒,令到成碟龍蝦肉好爽口彈牙🦞非常惹味!-🎈龍蝦麵豉湯預先放埋龍蝦蝦頭落去個湯到熬製,飲落鮮味十足🙆🏻‍♀️-🔸燚📍大埔翠樂街11號美豐花園地下10號舖

生啤

🎈美國牛小排

🎈澳洲龍蝦

🎈龍蝦麵豉湯
龍蝦麵豉湯

預先放埋龍蝦蝦頭落去個湯到熬製,飲落鮮味十足🙆🏻‍♀️
🔸燚
📍大埔翠樂街11號美豐花園地下10號舖