2020-06-08 862 瀏覽
第一次去係同朋友傾旅行行程, 覺得wifi麻麻地暢順, 野食正常啦😅第二次去係搞聖誕party, 野食好味加上款式算多, 仲有board games玩, 係個開party既好地方🥳今次第三次去食brunch, 食物真係唔錯😃<呃like全日早餐>標準餐👐🏻個樣唔算好呃like但係食物水準係到既~ 牛角包夠脆, 黑松露炒蛋都幾好味👍🏻<脆炸軟殼蟹洋蔥圈竹炭漢堡>洋蔥圈同薯條正正常常就唔多講啦😉個漢堡真係好味! 包好鬆軟, 上碟仲熱既~ 軟殼蟹好大舊, 夠脆之餘仲夠味, 覺得算係暫時食過數一數二好味既軟殼蟹🦀<FAMA牛漢堡配薯條>個包好juicy🤤牛漢堡唔會唔好食既! 跟餐有野飲, 叫左杯榛子朱古力🌰都淡味得幾快, 因為本身唔係好濃, 冰開始溶就冇味了🙉仲有湯, 普通羅宋湯, 都幾足料既🙌🏻------------------------------總括黎講, 食物都唔錯👍🏻不過野飲真係有待改善, 加埋之前試過既都唔係幾講得出邊杯好飲......🤧環境好適合食完坐下hea一日, 有野玩/有電視睇/坐得舒服🌝如果一大班人, 都幾推薦呢個地方!
呃like全日早餐

<呃like全日早餐>