2021-02-22 327 瀏覽
【Dear coffee and bakery】#EatWithUe_大圍🐟同樣係小編朋友介紹👀小編都係第一次食bagel🤭小編個朋友跟得小編多,變咗大胃王🤣食完個吐司佢覺得唔飽,於是決定去食埋呢間嘅bagel🤭-【宇治抹茶芋泥貝果】$40本身對呢間野嘅印象唔錯,點知食物上到台,即刻....心諗GG首先佢俾咗把刀你切,但係完全切唔開,起碼切咗一兩分鐘,先切得開一忽仔,切到人都炆埋😠切嘅時候已經feel到冇好嘢,個皮又非常厚,擺落口嗰刻直情唔想食😣首先講下個口感,口感非常之硬,唔係普通嘅硬,係硬到咬都咬唔到,咬到牙較都痛埋嗰種,越食越眼瞓,食到好攰,食完搭巴士真係即刻訓著咗😴之後講吓個味道,佢個宇治抹茶真係好苦,一啲糖都唔落嗰種感覺,唔係甘甘地嗰種苦,係苦到同苦瓜差唔多😩🤢難食到死,如果唔係佢咁貴,我應該直接唔食走咗🤭戴定頭盔⛑️貝果係咪本身就係咁㗎?歡迎大家留言同小編講🗳-服務+環境舖頭規定每人最低消費一個貝果或者一杯嘢飲,個人唔太鍾意呢點,好似迫人消費咁😕喺度消費應該都係想享受個環境,舖頭會播下啲輕鬆嘅音樂,如果你哋係想輕輕鬆鬆同朋友傾吓計都係可以比呢個錢坐全日嘅,但係只係想享受啲嘢食

【Dear coffee and bakery】
#EatWithUe_大圍🐟

【宇治抹茶芋泥貝果】$40

戴定頭盔⛑️貝果係咪本身就係咁㗎?歡迎大家留言同小編講🗳
服務+環境
舖頭規定每人最低消費一個貝果或者一杯嘢飲,個人唔太鍾意呢點,好似迫人消費咁😕喺度消費應該都係想享受個環境,舖頭會播下啲輕鬆嘅音樂,如果你哋係想輕輕鬆鬆同朋友傾吓計都係可以比呢個錢坐全日嘅,但係只係想享受啲嘢食就唔值呢個價🤭

評分(滿分:🐷🐷🐷🐷🐷)
性價比:🐷
價錢:🐷🐷
回頭率:
服務:🐷🐷
環境:🐷🐷🐷

📌 Dear Coffee & Bakery
地址:大圍積運街2-8號海福花園地下22號舖

#dearcoffee&bakery#大圍美食#咖啡#點心#香港美食#香港#hkig#hkfoodie#foodiehk#hk#hkfood#cafe#cafefood
2021-02-17