2020-07-12 144 瀏覽
估唔琴大圍都有啲咁高質嘅西餐 👍🏻前菜竟有湯(菠菜湯)同沙律prosciutto or smoked Salmon Eggs Benedict:呢個班尼迪蛋好驚喜 勁流心 我地就揀左smoked Salmon做個底 真係冇揀錯 smoked既香味同蛋汁既濃郁係十分之夾 而個餅底都好脆 伴碟既仲有薯條同沙律 成個set 感覺上係幾豐富同飽risotto with octopus in Safron cream sauce呢個意大利飯既湯汁鮮味勁重 每一粒飯都滲住湯汁 個兩粒帶子好大粒好足料 咬落彈牙又鮮 特別既係 個塊番紅花係食得落肚 脆脆地幾得意 幾好既配搭薯絲蝦見到個名幾特別又唔知係啲咩黎就叫左個黎試下 食落好鬆脆 炸到金黃色 口感方面都幾特別 薯絲包住啲蝦 脆卜卜幾惹味
估唔琴大圍都有啲咁高質嘅西餐 👍🏻
前菜竟有湯(菠菜湯)同沙律